Hvis du trænger til en knuser

Hos Nedbrydningsfirmaet Hvidberg er vi altid klar til at rykke ud med vores "knusehold" og vores mobile knusemaskiner. De går effektivt til værks ude på nedbrydningspladsen og knuser både beton, tegl, asfalt og mursten i den ønskede fraktionsstørrelse.

 

Det knuste materiale går meget sjældent til spilde, men bliver genbrugt som fyldmateriale i nye byggeprojekter som eksempelvis veje, stier og p-pladser. Vi tænker således i grønne baner og skaber fornyet værdi af de mange udtjente materialer.

 

Med en kapacitet på 1.000 ton beton om dagen er vores kæbeknuser en af de mest effektive og hårdtarbejdende maskiner i vores maskinpark. Den kan gå i gang med det samme efter ankomsten og de stærke jernkæber "spiser" sig hurtigt igennem de store mængder beton.

 

Samtidig udfører vi knusning og sortering af asfalt rundt omkring i landet. Det bliver til store mængder og faktisk knuser vi omkring 100.000 tons asfalt om året – hvilket naturligvis giver en meget stor ekspertise på området.

 

Hvis vi ikke kan mødes ude på nedbrydningspladsen, klarer vi også gerne en knuser på vores egen miljøgodkendte modtageplads. Pladsen modtager alle former for nedbrydningsmateriale og her sorteres, vejes og opbevares materialerne efter alle kunstens regler.