Vælg den direkte vej til kvalitet

For os handler transport ikke blot om at flytte endnu et læs murbrokker fra punkt A til punkt B. Transporten er en væsentlig del af vores samlede ydelse, da planlægning af kørselsruter, valg af det rette køretøj og optimal læssekapacitet i sidste ende slår igennem på din bundlinje.

Alle nedbrydningsopgaver skaber store mængder sorterede byggematerialer, der forsvarligt skal transporteres til enten genanvendelse eller deponi i løbet af kort tid. Heldigvis råder vi over en stor vognpark, der til hver en tid kan løfte din transportopgave – og vi bruger vores egne chauffører.

 

Samtidig tilbyder Nedbrydningsfirmaet Hvidberg at assistere andre virksomheder med forskellige transportopgaver. Vi udlejer også materiel uden fører til transport og løfteopgaver – blandt andet i form af en 17 meter teleskoplift eller et mobil sorteringsanlæg til grus, jord, slagger og asfalt.

Med egne transportmuligheder og en nøje tilrettelagt logistik sikrer vi alle vores kunder en hurtig, fleksibel og effektiv fjernelse af alt nedbrydningsmateriale og vi efterlader altid en saneret og ryddelig nedbrydningsplads.