Jobliste

Nørrelandscentret Holstebro

2015:                                                                                                                                                                                                                                                                Totalnedbrydning af store dele af Nørrelandscentret i Holstebro. Opgaven er en del af et større byggeprojekt på et nyt storcenter med butikker i midtbyen. Opgaven for Hvidberg har også bestået i at fjerne miljøfarlige stoffer, herunder en del vægfliser.

Struer Fritidscenter

2015:                                                                                                                                                                                                                                                                                    En større opgave i Struer Kommune, hvor der udføres indvendig nedbrydning i den gamle svømmehal, og det meste af den gamle boldklub totalnedrives. Efter nedrivningen skal der opføres nye haller, som skal danne rammerne om et nyt fritidscenter, som bliver bygget sammen med de gamle Struer haller.

Nedrivningsrunde i Thisted Kommune

2015:
Hvidberg A/S har vundet en større nedrivningspulje i Thisted Kommune, hvor mange ældre landbrugsejendomme står til nedrivning. Opgaven indebærer totalnedbrydning af ialt 7 ejendomme. Udover at ejendommene skal fjernes med gravemaskine, omfatter arbejdet også en del saneringsarbejder, hvor fliser og maling skal fjernes inden arbejdet med gravemaskinen kan gå igang.

Skave skole og sognegård

2015:
Totalnedbrydning på Skave skole og sognegård. Opgaven er en del af et større projekt, hvor man ønsker Skave-hallen bygget sammen med Skave skole. Det skal danne rammerne for opførelsen af en ny multisal. Desuden består opgaven også i at nedbryde dele af Skave hallen.

Sønderparken område C og B, Ikast for CC Contractor A/S

2014-2015:
Indvendig og udvendig nedbrydning af Sønderparkens i alt ca. 210 lejligheder. Opgaven indebærer meget håndarbejde, hvor flere af lejlighederne gennemgår totalrenovering fra A-Z. Andre lejligheder får nye vinduespartier og nyt badeværelse. Arbejdet indebærer også en del saneringsarbejder, hvor fliser og maling fjernes inden vægge og gulve kan nedbrydes.

Sønderlandsskolen, Holstebro

2014-2015:
Indvendig og udvendig nedbrydning af Sønderlandsskolen Holstebro i forbindelse med en større renoveringsopgave. Opgaven indebærer en del indvendig nedrivning af vægge og fjernelse af gulvbelægning. Desuden består opgaven også i at fjerne en del af skolens tagkonstruktion, hvor der skal etableres nyt.

Klinkby skole

Oktober 2013 - februar 2014:
Nedbrydning af gammel skole i Klinkby ved Lemvig. Opgaven indebærer temmelig meget håndarbejde, da der er bygningselementer med udsivning af giftige elementer fra bygningsdele til andre elementer i en sandwichoobygning. Vi "plukker" fx. isoleringen ud af alle montager og samler omhyggeligt sammen, samtidig med, at der er en del sortering af hele byggeriet.
Læs mere - klik her.

Hjerm silo

Januar/februar 2014.
Nedbrydning af gammel silo i Hjerm. Siloen står midt i en bygning, der skal bevares, så her er tale om meget nænsom nedbrydning, hvilket er en del håndarbejde.
Læs mere - klik her.

Heimdalsparken i Holstebro

August 2013.
Sidst i august 2013 lød startskuddet til et større renoveringsprojekt i bebyggelsen Heimdalsparken i Holstebro, der hører under boligselskabet Sct. Jørgen. Her skal fire boligblokke med i alt 84 lejligheder omdannes til 31 rækkehuse med kælder. Læs mere...

Grønnedalen Struer

Efterår - 2013. Invendig nedbrydning som foregår over lang tid.

Små huse i Lemvig

Efterår 2013. 7 små huse i Lemvig som nedbrydes.

Gl. Skole i Nr. Nissum

Efterår 2013. Nedbrydning af en gammel skole i Nr. Nissum og det er en speciel nedbrydning, der kræver stor hensynsfuldhed overfor bestående byggeri, da en del af det skal blive stående og genanvendes til bytorv.

Bestseller i Brande

Forår 2013 til sommer 2013. Nedbrydning af gammelt betonværk. Der nedbrydes en del svært beton, som går dybt ned i jorden.

 

Se Heimdalsparken

Se mere fra nedbrydningen i Heimdalsparken i Holstebro.

>