Indvendig nedbrydning

Hold gerne facaden, mens vi nedbryder, renoverer og demonterer de indvendige bygningsdele. Vi råder over en bred vifte af specialudstyr, der eksempelvis kan klippe, hugge og skære i beton. I arbejdet bliver der taget højde for og hensyn til de blivende konstruktioner og materialer.

Den indvendige nedbrydning spænder vidt og kan omhandle skillevægge, gulve, lofter, trapper og særlige installationer. Ofte udfører vi opgaverne under snævre pladsforhold og vanskelige vilkår. Her kommer vores effektive nedbrydningsrobotter og andre specialværktøjer virkelig til deres ret, da de kan komme gennem døråbninger og større huller.

Samtidig er der fokus på sikkerheden i hele processen. Vores erfarne entrepriseledere og formænd sørger for sikkerheden med den nødvendige afstivning og understøttelse, så det indvendige nedbrydningsarbejde foregår forsvarligt og efter alle forskrifter.

De store mængder byggeaffald fra den indvendige renovering bliver sorteret og herefter transporteret bort af vores egne lastbiler – og kørt enten til genanvendelse eller deponi. Det giver en rigtig god fornemmelse indvendigt.

Struer case

Her kan du se eksempel på vores opgave for social boligbyggeri i Struer.

>