Tilbudsleder til nedbrydning og sanering

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på en virksomhed i udvikling? Så er jobbet som tilbudsleder i Hvidberg Nedbrydning lige noget for dig.

Velkommen til Struer

Vi søger en faglig dygtig og udviklingsorienteret profil til en ny position som tilbudsleder med base på vores kontor i Struer.

Du vil få en spændende dagligdag med stor indflydelse på afdelingens tilbudsarbejde og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du vil blive en del af en spændende og succesfuld entreprenørvirksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater.

Du er med i hele tilbudsprocessen

Du vil selv komme til at tilrettelægge arbejdet med at beregne og afgive tilbud på spændende opgaver inden for nedbrydning og sanering. Afgivelse af tilbuddene koordineres i samarbejde med afdelingsdirektøren, som du også vil referere til.

Når sagen er vundet, har du i samarbejde med afdelingsdirektøren ansvaret for at gennemgå og lukke kontrakten med kunden. Herefter klargør du i samarbejde med projektlederen sagen til udførelse. 

Vores projekter, både store som små, vil primært være placeret i det midt- og vestjyske.

Du vil få en meget bred kontaktflade til alle vores mange samarbejdspartnere og faste kunder, men også internt til vores modtagestation, kørselsafdeling og andre involverede.

Du vil i høj grad selv være med til at præge både dit eget job og afdelingens udvikling.
Gennem det tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

Bliv en del af vores nedbrydningsafdeling

Som vores nye tilbudsleder kommer du til at arbejde selvstændigt i en afdeling med både projektledere og assistenter, hvor vi gennem fællesskabet gør hinanden bedre og løfter i flok. Vi har det sjovt sammen, og vi kan lide at gå på arbejde.

Vi er meget ambitiøse om vores faglige udvikling, og vi lægger stor vægt på udvikling – også din.

Hvis du på et projekt mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, eller opbakning undervejs i processen, er kollegerne i teamet altid klar med sparring. Herudover står afdelingsdirektøren også altid til rådighed med den nødvendige opbakning og støtte, som kræves for at komme i mål.

Ud over den daglige sparring har vi et godt socialt sammenhold, som også styrkes ved de aktiviteter, vores personaleforening arrangerer i løbet af året.

Din baggrund

Du har nogle års erfaring som beregner i et større tilbudsteam eller som tilbudsansvarlig i et andet entreprenørselskab.

Du har formentlig en håndværksmæssig uddannelse, som du måske har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør, byggetekniker eller andet relevant.

Du er god til at arbejde selvstændigt, er målrettet og lægger en ære i at aflevere et godt og veludført stykke arbejde, som skaber god værdi for os og ikke mindst vores kunder.

Vi arbejder med frihed under ansvar. Derfor er det er dig, der planlægger og bestemmer, hvordan du skaber det bedste tilbudsarbejde.

Der vil derfor også være mulighed for at aftale en fast ugentlig hjemmearbejdsdag, hvis det har interesse.

Interesseret i jobbet?

Hvis du vil vide mere om jobbet som tilbudsleder hos os, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Jens Andersen på tlf. 50 58 89 69.

Du kan sende din ansøgning og cv til jsa@hvidbergas.dk

Vi indkalder løbende til samtaler, og venter gerne på, at den rette kandidat dukker op.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

keyboard_arrow_up