Vi klarer alt fra nedbrydning til knusning, transport og byggeaffald

Med veluddannede nedbrydningseksperter, en stor maskinpark og en veldokumenteret proces kan vi altid garantere en professionel, effektiv og miljørigtig nedbrydning - uanset hvor stor eller lille opgaven er.

Og vi stopper ikke der. Med egne knusere, sorteringsanlæg, lastbiler, chauffører og en miljørigtig modtageplads kan vi også knuse, transportere og håndtere mange 1.000 tons byggeaffald hver eneste dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi løser alle former for nedbrydningsopgaver...

Uanset, om der er tale om en totalnedbrydning eller en nænsom delvis indvendig nedbrydning, har vi både ekspertisen og værktøjet til at løse opgaven. Vi nedbryder og bortskaffer blandt andet bygninger, vejanlæg, industrianlæg, siloer og skorstene samt beton-, murstens-, og stålkonstruktioner. Og det gør vi for offentlige myndigheder, boligforeninger, virksomheder og mange andre.

… og klarer hele processen bagefter

Vi håndterer også selv sortering, knusning og transport af byggeaffaldet og de mange byggematerialer fra alle vores nedbrydningsopgaver. Fordi vi selv håndterer hele processen, kan vi også garantere, at alt bliver håndteret miljørigtigt. Langt de fleste byggematerialer og -affald fra vores opgaver får altså nyt liv i andre projekter og belaster dermed miljøet minimalt.

Mange års erfaring og en moderne tilgang

I mere end 40 år har HvidberG A/S løst nedbrydnings-, knusnings- og transportopgaver i det meste af Midt- og Vestjylland. Men tilgangen til opgaven er moderne og helt up to date.

I dag er de store maskiner suppleret med flere nedbrydningsrobotter i alle størrelser, og der er kommet et langt større fokus på, hvordan de nedbrudte materialer kan indgå i en cyklus og få nyt liv i andre projekter.

Vi sikrer, at mere end 90 % af materialerne bliver genanvendt

Vi river ikke bare ned og smider ud. Vi skiller og sorterer de mange forskellige byggematerialer fra hinanden, så mest muligt kan genbruges, genanvendes eller blive brugt til anden nyttiggørelse. Det betyder, at over 90 % af materialerne får nyt liv ved at blive genbrugt, som de er, eller på anden måde indgå i nye projekter.

Hos os er en aftale en aftale.
Det kan du stole på.

Vi har mandskabet, maskinerne og kompetencerne til at håndtere selve nedbrydningen og de mange andre opgaver som knusning, transport og affaldshåndtering, der kommer i kølvandet.

Fordi vi kan håndtere hele processen selv og ikke er afhængige af underleverandører, kan vi også garantere dig, at vi leverer til tiden og til den aftalte pris - altid. Ligesom vi også altid sørger for at tage højde for asbest, PCB, bly og andre farlige stoffer, før vi går i gang. Derfor får du altid en tidsplan og et budget, du kan stole på.

business-deal-handshake-1

Vi har base i Struer, men løser opgaver i hele landet

Størstedelen af vores kunder bor i Midt- og Vestjylland, hvor vores base i Struer ligger dejligt centralt. Men vi løser også opgaver for kunder i resten af landet.

Se hvem vores kunder er

Skal vi hjælpe dig med nedbrydning, knusning, transport eller dit byggeaffald?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up