Veldokumenteret og miljørigtig nedbrydning

Hos HvidberG a/s leverer vi dokumenteret kvalitet ved alle vores nedbrydningsopgaver. Alt bliver udført professionelt, effektivt og miljørigtigt. Vi tager hånd om hele opgaven fra start til slut, så du med ro i maven kan koncentrere dig om andre ting.

Bestil nedbrydning i højeste kvalitet

En samarbejdspartner, du kan stole på

Med vores stærke jyske rødder sætter vi en ære i, at en aftale er en aftale. Vi ved, at nedbrydningen ofte kun er én ud af mange processer i dit projekt. Derfor sørger vi altid for at holde os inden for dit budget og levere til tiden, så din plan ikke skrider.

Professionel og struktureret nedbrydning

Vi overholder de gældende standarder i branchen for din og miljøets skyld. Vi har fastlagte procedurer for vores nedbrydningsarbejde, der sikrer en hurtig og effektiv proces. Og vi klarer al papirarbejdet med at indhente de nødvendige tilladelser og afrapporter detaljeret omkring de forskellige affaldsmængder, der kommer ud af vores arbejde.

Læs mere om vores nedbrydningsydelser

3 gode grunde til at vælge HvidberG a/s til din nedbrydningsopgave

Mange maskiner og specialværktøj

Vi har maskiner, værktøj og kompetencer til at kunne løse alle former for nedbrydningsopgaver. Store tunge maskiner med masser af hestekræfter og effektive nedbrydningsrobotter til det specialiserede håndværktøj - alt sammen betjent af specialuddannede medarbejdere.

Specialuddannet personale

Vi har markedets bedste specialister, når det kommer til nedbrydning. Al vores personale bliver løbende uddannet inden for miljø, sikkerhed og brug af maskiner og materiel. Det sikrer dig en miljørigtig nedbrydning, hvor næsten alle nedbrudte materialer bliver genanvendt - og deadlines overholdt.

Mere end bare selve nedbrydningen

Vi er ikke kun specialister i miljørigtig nedbrydning, men håndterer også hele den efterfølgende proces med knusning, transport og ikke mindst genanvendelse af de nedbrudte materialer. Dermed kan vi følge alle materialer fra start til slut og fortælle dig præcis, hvor de ender. Og derfor kan du altid stole på, at mest muligt bliver genanvendt.

Grundig dokumentation af hele processen

Vælger du HvidberG a/s, er du sikker på, at der er styr på dokumentationen i alle led af nedbrydningsarbejdet. Vi sørger for et forecast af affaldsmængderne, indhenter alle tilladelser og adviserer naboerne.

Når vi er færdige, efterlader vi ikke kun nedbrydningsarealet ryddet. Vi sender også en slutopgørelse over affaldsmængder, affaldstyper og hvilke modtageanlæg, der har taget imod dit byggeaffald. Dermed har du dokumentation på alt - også dit klimaaftryk.

Er der farlige stoffer eller ej? Få svaret med en miljøscreening

Støder du pludselig på asbest, PCB, bly eller andre farlige stoffer i dit projekt, kan det både få tidsplan og budgetter til at skride, fordi det kræver en helt særlig håndtering.

Med en miljøscreening kan du få papir på, om der er farlige stoffer i byggematerialerne eller ej, før du går i gang. Det gør det nemmere at lægge en tidsplan og et budget, der holder.

Læs mere om miljøscreening

Nedbrydningsopgaver, hvor vi har sikret dokumentation, kvalitet og miljø

Vi løser nedbrydningsopgaver for virksomheder, det offentlige og private. Mest i Midt- og Vestjylland, men også resten af landet. Altid med fokus på kvalitet, god dokumentation og miljøet.

Se vores referencer

Skal vi hjælpe dig med at sikre kvalitet og dokumentation i din næste nedbrydningsopgave?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up