Få et job med fokus på miljø og genanvendelse af ressourcer

Som en del af holdet hos HvidberG a/s river du ikke bare ned og smider ud. Nej, du er med til at sikre, at flest mulige byggematerialer og ressourcer kan få nyt liv i nye projekter. En cirkulær tankegang, der gavner miljøet.

For nedbryderfaget er i dag et arbejde, der kræver en stor mængde specialviden, erfaring og kompetencer. Men bare rolig, du behøver ikke at være ekspert, inden du starter. Hvis bare du er klar på at tage fat, så skal vi nok lære dig resten.

Uopfordret ansøgning

Hos HvidberG a/s er vi altid på udkig efter gode folk. Vi har især brug for folk, der kan tage fat, betjene maskiner og udføre selve nedbrydningen ude på pladserne. Men vi kigger også efter projektledere, beregnere og andre dygtige personer til administrationen.

Er det dig? Så ring til vores direktør Flemming Hvidberg på tlf. 96 84 00 84 eller skriv til fh@hvidbergas.dk

Tag nedriveruddannelsen hos os

Drømmer du om at blive uddannet nedriver? Så kan du blive det hos os.

Uddannelsen varer 1,5 år, hvoraf 20 uger foregår på skolen. Du får kompetencer og højt specialiseret viden inden for bl.a. korrekt og miljøvenlig nedbrydning, genanvendelse af materialer og håndtering af farlige stoffer. Som en del af uddannelsen får du også en række certifikater f.eks. til kran. 

Er du interesseret i en elevplads som nedriver? Så skriv til direktør Flemming Hvidberg på fh@hvidbergas.dk.

Læs mere om uddannelsen her

shipment-crane

Om HvidberG

I mere end 40 år har HvidberG a/s løst nedbrydnings-, knusnings- og transportopgaver i det meste af Midt- og Vestjylland. I dag er de store maskiner suppleret med nedbrydningsrobotter i alle størrelser, og der er kommet et langt større fokus på, hvordan de nedbrudte materialer kan indgå i en cyklus og få nyt liv i andre projekter.

6 gode fordele ved at arbejde hos os

1. Du arbejder med store maskiner

Kan du lide tonstunge maskiner med masser af hydrauliske kræfter? Så er HvidberG stedet for dig. Vores store maskiner er vigtige værktøjer i vores daglige arbejde. Har du lyst, kan du sagtens få en hel dag i førerhuset eller bag fjernstyringen til vores moderne nedbrydningsrobotter.

2. Du kan arbejde så meget, du vil

Vi møder normalt ind kl. 7, holder fyraften kl. 16 og går på weekend fredag kl. 12.30. Men vil du give den en ekstra skalle, tjene mere og ligge ude på projekter i hele landet, kan du også det. Vi har flere kollegaer, der vælger at arbejde fra 6-18. Vi betaler selvfølgelig både løn og tillæg for merarbejde.

3. Du bliver en bedre udgave af dig selv

Vi kerer os om vore medarbejderes sikkerhed, sundhed og udvikling og har en målsætning om, at du løbende skal blive sundere og mere kompetent end du var den dag, du startede. Derfor har vi både en sundhedsforsikring og investerer tid og ressourcer i, at du kan blive efteruddannet i miljø, sikkerhed og maskiner mv.

4. Du får kaffe og kage hver dag

Når arbejdsdagen er ovre, er du altid velkommen til at svinge forbi kontoret. Her vil der stå friskbygget kaffe og kage klar hver dag. En perfekt mulighed for at runde dagen af på en god måde med dine kollegaer.

5. Du får det sjovt på arbejdet og i fritiden

Vi har det godt med hinanden, og der er altid god stemning. Både på pladsen, og når vi mødes til forskellige sociale arrangementer, hvor vi bl.a. tidligere har kørt ræs i gokarts og været til ølsmagning og rundvisning på bryggeri.

6. Du bliver en del af én stor familie

Vi ser os ikke kun som kolleger, men som en del af samme store familie. Derfor interesserer vi os for, hvordan du har det. Er der udfordringer i logistikken på hjemmefronten eller personlige ting, du bøvler med, så er vi fleksible og finder den løsning, der skal til, for at det hele går op.

Mød en medarbejder

“Vi har mange projekter ude i Guds frie natur, og det nyder jeg virkelig. Opgaverne er forskellige, udfordrende og kræver, at man lige bruger pæren. Især de seneste år, hvor der er sket meget inden for nedrivning. Og så er der de gode kolleger, som man også kan lave sjov og spas med”


Bjarne Andreasen, håndmand, ansat siden 2004

 

“Det var egentlig bare meningen, at jeg skulle arbejde her et par måneder. Men så blev jeg bidt af det og tog nedriveruddannelsen. Vi har det fedt kollegialt, og så er det et job med mange forskellige opgaver og rig mulighed for personlig udvikling”


Esben Steensgaard Røn, håndmand, ansat siden 2013

 

keyboard_arrow_up