SIEL BY:G ApS

Præcis og skånsom indvendig nedbrydning med robotter

SIEL BY:G ApS har en erhvervsejendom i Skovlunde, der i en årrække har huset et stort trykkeri. Nu flytter der en ny lejer ind, der skal bruge bygningerne til lager.

Det kræver en større ombygning af den eksisterende bygning og ikke mindst nedrivning af flere vægge og etageadskillelser. Til nedrivningsdelen har SIEL BY:G ApS valgt Hvidberg A/S, fordi de ved, at vi har mandskabet, kompetencerne og materiellet til at løse opgaven både sikkert og til tiden.

business-deal-handshake-1

En ældre bygning, der kræver nænsom behandling

Bygningen i Skovlunde er fra 1960’erne og bygget og indrettet efter det oprindelige formål, som var trykkeri. Nu skal bygningen bruges til lager, hvilket betyder, at flere vægge og etageadskillelser skal fjernes, for at den kan ombygges til det nye formål.

Men det er ikke alt, der skal fjernes – tværtimod. Opgaven er en præcis indvendig nedbrydning, hvor udvalgte vægge og etageadskillelser fjernes, mens andre bliver. Derfor skal arbejdet udføres på en hensigtsmæssig måde, der ikke beskadiger de blivende vægge og etageadskillelser, så de stadig kan bruges på en fuldt forsvarlig måde.

Nedbrydningsrobotter klarer opgaven med kirurgisk præcision

En anden udfordring ved opgaven er, at betondækket i bygningen ikke er dimensioneret til at bære de klassiske nedbrydningsmaskiner, der ofte er både store og tunge.

Men der kan Hvidberg A/S' nedbrydningsrobotter levere ekstrem høj ydeevne i en kompakt maskine med en lav vægt, der meget præcist kan løse stort set alle nedbrydningsopgaver. Det gør dem særligt gode til især indvendige nedbrydningsopgaver – også fordi de kører på el og dermed ikke udleder diesel-os, der er dårligt for arbejdsmiljøet.

“Vi kalder sådan set opgaven for et kirurgisk indgreb. Samtidig med, at Hvidberg A/S' folk hamrer og banker på én væg med deres robotter, så passer de på, at væggen ved siden af ikke tager skade, fordi den skal bruges igen”

Jesper Simonsen, direktør i SIEL BY:G ApS

Tæt samarbejde mellem nedbrydningsrobotterne og personalet

Normalt ville en opgave som denne kræve en del manuelt nedbrydningsarbejde med håndværktøj, fordi det foregår indenfor, hvor de store maskiner ikke kan komme frem. Men nedbrydningsrobotterne, der leverer samme kraft som de store maskiner, men kun vejer og fylder en brøkdel, gør det muligt at løse opgaven langt hurtigere og stadig lige så præcist, som hvis det var håndholdt.

Til opgaven har Hvidberg A/S medbragt ikke bare én, men to nedbrydningsrobotter – en stor og en lille. Det kniber nemlig med, at den store robot kan nå de øverste dele af væggene. Men det stopper ikke Hvidberg A/S. Den lille robot er mere handy og let, og den kan hejses op og nå der, hvor den store ikke kan.

“Valget faldt på Hvidberg A/S, netop fordi de er eksperter i kirurgiske indgreb. For én ting er at vælte et hus – det kan næsten alle gøre. Men at skrælle et hus fra hinanden på den helt rigtige måde uden at skade andre dele af bygningen – det kræver erfaring, kompetencer og det rigtige materiel. Derfor valgte vi den sikre løsning,” fortæller Jesper Simonsen, direktør i SIEL BY:G ApS.

Altid gode folk ude på pladsen

Også Kim Kristensen, projektleder i SIEL BY:G ApS, har kun godt at sige omkring samarbejdet med Hvidberg A/S.

“De folk, de har på pladsen, har den rigtige indstilling til tingene. Både i forhold til sikkerhed og fremdrift. Og de er utroligt fleksible at arbejde med,” fortæller han.

En oplevelse, som Jesper Simonsen, direktør i SIEL BY:G ApS, er helt enig i:

“Deres folk på pladsen er nemme at kommunikere med, og så har de en dedikeret projektleder på opgaven. Han følger projektet tæt og kommer forbi nok næsten en gang om ugen. Så er der noget i opgaven, der skal ændres, eller opstår der ekstraarbejde, så finder vi også ud af det.”

 

Skal vi også hjælpe dig med din nedbrydningsopgave?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up