Nedbrydning er vores speciale

Vi har veluddannet personale, store maskiner og specialværktøj til at løse alle former for nedbrydningsopgaver professionelt, effektivt og miljørigtigt. Både den omfattende totalnedbrydning, den selektive indvendige nedbrydning og den nænsomme sanering af bygninger. Ingen opgave er for stor eller lille.

Brug for nedbrydningshjælp? Kontakt os i dag

Vi løser alle nedbrydnings­opgaver professionelt, effektivt og miljørigtigt

Vi nedbryder og bortskaffer blandt andet bygninger, vejanlæg, industrianlæg, siloer og skorstene samt beton-, murstens-, og stålkonstruktioner. Og det gør vi for offentlige myndigheder, boligforeninger, virksomheder og mange andre - primært i Midt- og Vestjylland, men også i resten af landet.

 

Mere end 90% af bygge­materialerne bliver genbrugt

Vi river ikke bare ned og smider ud. Vi skiller og sorterer de mange forskellige byggematerialer fra hinanden, så mest muligt kan genbruges, genanvendes eller blive brugt til anden nyttiggørelse. Det betyder, at over 90 % af materialerne får nyt liv ved at blive genbrugt, som de er, eller på anden måde indgå i nye projekter.

3 gode grunde til at vælge Hvidberg A/S til din nedbrydningsopgave

Mange maskiner og specialværktøj

Vi har maskiner, værktøj og kompetencer til at kunne løse alle former for nedbrydningsopgaver. Store tunge maskiner med masser af hestekræfter og effektive nedbrydningsrobotter til det specialiserede håndværktøj - alt sammen betjent af specialuddannede medarbejdere.

Specialuddannet personale

Vi har markedets bedste specialister, når det kommer til nedbrydning. Al vores personale bliver løbende bliver uddannet inden for miljø, sikkerhed og brug af maskiner og materiel. Det sikrer dig en miljørigtig nedbrydning, hvor næsten alle nedbrudte materialer bliver genanvendt - og deadlines overholdt.

Veldokumenteret proces

Vi håndterer også hele den efterfølgende proces med knusning, transport og ikke mindst genanvendelse af de nedbrudte materialer. Dermed kan vi følge alle materialer fra start til slut og fortælle dig præcis, hvor de ender. Og derfor kan du altid stole på, at mest muligt bliver genanvendt.

Totalnedbrydning, når alt skal (helt) væk

Uanset om det gælder parcelhuse, kraftværker, industrianlæg, vejbroer, boligblokke, parkeringskældre eller hele fabrikker, kan vi sørge for en total nedbrydning. Vi er vant til mange forskellige typer opgaver og påtager os både store og små - uanset lokale pladsforhold og om de foregår over eller under jorden.

Vi nedbryder alle bygningsdele samt fundament, og vi sorterer, knuser og bortskaffer byggeaffaldet på en miljørigtig måde. Nedbrydningsarealet efterlader vi altid fuldstændigt ryddet, så det er klar til næste projekt.

Indvendig nedbrydning - præcist og sikkert

Skal du blot vælte en væg, rive gulv op, tage lofter ned eller fjerne trapper eller særlige installationer, kan vi også hjælpe. Vi er vant til at arbejde under snævre og vanskelige vilkår og ved, hvordan man bedst kan bryde ned – sikkert og præcist med nødvendig afstivning og understøttelse.

Nedbrydningsrobotter og andet specialværktøj

Især ved indvendig nedbrydning kommer vores brede vifte af specialudstyr virkelig til sin ret. Vi har eksempelvis værktøj, der nemt kan klippe, hugge og skære i beton, metal og meget andet.

Derudover har vi også specialdesignede nedbrydningsrobotter, der er støjsvage, kraftfulde, el-drevne og perfekte til indvendig nedbrydning. De kan komme gennem døre, kravle på trapper og yde mere end traditionelle maskiner – helt uden det koster fysisk arbejdskraft eller fylder lokalerne med diesel-os.

Miljøscreening i forbindelse med nedbrydning eller renovering

Miljø og arbejdsmiljø er vigtigt i forbindelse med både nedbrydning og renovering. Men især i ældre bygninger kan der gemme sig farlige stoffer som asbest, PCB og bly i mange byggematerialer. Farlige stoffer, der kan blive frigivet ved nedbrydning eller renovering - til fare for mennesker og miljø.

Hos HvidberG A/S udfører vi derfor altid en miljøscreening i forbindelse med en nedbrydningsopgave - for at passe på dig, vores personale og miljøet. Miljøscreeningen er derfor din garanti for, at du passer på miljøet, når du skal have fjernet en bygning.

Læs mere om miljøscreening

lab-bottle-experiment

Nedbrydningsopgaver vi har løst

Se et udpluk af de mange bygninger, vi har nedbrudt for virksomheder, det offentlige og private i Midt- og Vestjylland og resten af landet.

Se vores referencer

Skal vi hjælpe dig med din næste nedbrydningsopgave?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up