Salgsvarer

På vores modtageplads i Struer både knuser og neddeler vi mange forskellige materialer, som kan købes til genanvendelse. Varerne kan afhentes på vores plads (kun for erhvervskunder) eller leveres direkte til døren. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så kontakt os endelig.

Hent vores varebeskrivelser som PDF her.

KNUSTE MATERIALER

KNUST TEGL 0/45

Varenummer: 30022

Beskrivelse: Knust tegl i størrelsen 0/45 er et bæredygtigt produkt, baseret på genanvendelse af materialer fra nedrivning af bygninger. Knust tegl 0/45 kan anvendes som stabilt bærelag ved blandt andet vejanlæg, større pladser og indkørsler, og er således et miljøvenligt alternativ til grusgravsmaterialer.

KNUST TEGL 0/60

Varenummer: 30010

Beskrivelse: Knust tegl i størrelsen 0/70 er et bæredygtigt produkt, baseret på genanvendelse af materialer fra nedrivning af bygninger. Knust tegl 0/70 kan anvendes som stabilt bærelag ved blandt andet vejanlæg, større pladser og indkørsler, og er således et miljøvenligt alternativ til grusgravsmaterialer.

KNUST TEGL 0/90

Varenummer: 30020

Beskrivelse: Knust tegl i størrelsen 0/90 er et bæredygtigt produkt, baseret på genanvendelse af materialer fra nedrivning af bygninger. Knust tegl 0/90 kan anvendes som stabilt bærelag ved blandt andet vejanlæg, større pladser og indkørsler, og er således et miljøvenligt alternativ til grusgravsmaterialer.

KNUST BETON 0/20

Varenummer: 30100

Beskrivelse: Knust beton i størrelsen 0/20 gør det muligt at anvende byggeaffald fra nedrivning af bygninger til nye formål. Knust beton egner sig specielt til anvendelse som bærelag til veje samt som fyld til huller i grusveje og karakteriseres ved dets høje bæreevne, også til tung transport. Anvendelse af knust beton er som alternativ til anvendelse af nye grusgravsmaterialer, et miljøvenligt materiale.

KNUST BETON 0/40

Varenummer: 30110

Beskrivelse: Knust beton i størrelsen 0/40 gør det muligt at anvende byggeaffald fra nedrivning af bygninger til nye formål. Knust beton egner sig specielt til anvendelse som bærelag til veje, samt som fyld til huller i grusveje, og karakteriseres ved dets høje bæreevne, også til tung transport. Anvendelse af knust beton er som alternativ til anvendelse af nye grusgravsmaterialer, et miljøvenligt materiale.

KNUST ASFALT 0/20

Varenummer: 30320

Beskrivelse: Knust asfalt i størrelsen 0/20 er et bæredygtigt produkt som stammer fra nedknusning af gamle asfaltbelægninger. Knust asfalt er grundet dets høje bæreevne velegnet til anvendelse som bærelag til veje, samt som fyld til huller i veje, og kan således anvendes som alternativ til anvendelse af grusgravsmaterialer.

NEDDELT TRÆ

NEDDELT TRÆ/FLIS KL. 1

Varenummer: 31020

Beskrivelse: Neddelt træ/flis kl. 1 er et produkt, der er skabt ved at neddele helt rent og ubehandlet træ fra paller, nedrivning af bygninger eller andet, også kaldet A1-træ. Det rene A1-træ neddeles og afsættes til formål, der reducerer anvendelsen af træ fra skovbrug.

NEDDELT TRÆ/FLIS KL. 2

Varenummer: 31030

Beskrivelse: Neddelt træ/flis kl. 2 er et produkt, der er skabt ved at neddele en blanding af rent og malet træ fra nedrivning af bygninger, uden forurenende og farlige stoffer. Dette træ kaldes også A2-træ. A2-træet neddeles og afsættes til formål, der reducerer anvendelsen af træ fra skovbrug.

SAND

GENBRUGSSAND

Varenummer: 30400

Beskrivelse: Vores sand er et produkt med bred anvendelse til diverse anlægsprojekter og egner sig blandt andet som underlag til udlægning af fliser og sten, samt andre anlægsprojekter hvor der er brug for et stabilt og komprimeret underlag

SAND

Varenummer: 32000

Beskrivelse: Vores sand er et produkt med bred anvendelse til diverse anlægsprojekter og egner sig blandt andet som underlag til udlægning af fliser og sten, samt andre anlægsprojekter hvor der er brug for et stabilt og komprimeret underlag.

HAVSAND 0/5

Varenummer: 32010

Beskrivelse: Havsand 0/5 er en sorteringstype fra havsand med korn op til 5 mm. Havsand af denne sandtype er velegnet som filtersand/drænsand, og kan anvendes som dræningslag omkring rør, olietanke eller som dræn til andre projekter

BETONSAND 0/5

Varenummer: 32012

Beskrivelse: Vores betonsand er specielt egnet som afretningslag under fliser og sten, samt hvor der er brug for et stabilt og komprimeret underlag.

STRANDSAND 0/10

Varenummer: 32011

Beskrivelse: Strandsand 0/10 er en sorteringstype fra havsand. Med korn helt op til 10 mm, er denne sandtype særdeles velegnet som filtersand/drænsand, og kan anvendes som dræningslag omkring rør, olietanke eller som dræn til andre projekter. 

VASKET SAND 0-2

Varenummer: 32020

Beskrivelse: Vores vasket sand 0-2 kan blandt andet bruges til at udfylde fuger mellem fliser, og egner sig også som sandkassesand. 

STØBESAND

Varenummer: 32310

Beskrivelse: Vores støbesand er ideel til pudse- og støbearbejde, og kan anvendes til både udvendigt og indendørs slidlag og vægpuds. 

GRUS OG STEN

STABILGRUS 0/32

Varenummer: 32100

Beskrivelse: Vores stabilgrus kan anvendes som bærelag ved alle typer veje, gange og stier. Med sin høje bæreevne, egner stabilgrus sig også som bærelag til tung transport.

VEJGRUS 0/20

Varenummer: 32110

Beskrivelse: Vores vejgrus består af sten og løsere materiale sorteret i størrelsen 0/20. Denne vejgrus er velegnet som toplag ved veje, gange og stier, samt til reparation/udfyldning af huller i grusveje.

STENMEL 0/4

Varenummer: 33200

Beskrivelse: Stenmel er et fint knust materiale som kan bruges til at feje ned mellem fliser, til udlægning som underlag på sportsbaner, på gangstier og som underlag under belægning med granitskærver.

FILTERGRUS 4/8

Varenummer: 32200

Beskrivelse: Vores filtergrus i størrelsen 4/8 mm, er et materiale som især er velegnet til dræning af jord der ellers er vanskelig at dræne. Dette kan eksempelvis være jord med højt indhold af ler.

HERREGÅRDSGRUS BLÅ 8/16

Varenummer: 33000

Beskrivelse: Vores blå herregårdsgrus er velegnet som toplag til indkørsler, gårdspladser, parkeringspladser, stier eller som pynt i haven. Materialet egner sig desuden også som drænlag i faskiner.

NØDDESTEN 20/40

Varenummer: 33020

Beskrivelse: Nøddesten i størrelsen 20/40 er meget dekorative og egner sig til bede, indkørsler og langs husmure, hvor vandet skal ledes væk fra murværket. Nøddesten kan også bruges som drænlag i faskiner.

GRUS 40/60

Varenummer: 32130

Beskrivelse: Vores grus består af sten og løse materialer sorteret i størrelsen 40/60. Dette produkt er velegnet til anvendelse i faskiner eller som pyntesten i haver eller andre anlægsprojekter.

JORD

MULDJORD UHARPET

Varenummer: 32700

Beskrivelse: Uharpet muldjord er et jordprodukt udvundet af uforurenet kvalitetsjord fra andre grunde. Den uharpede muld er et grovere produkt, da jorden ikke er frasorteret småsten, rødder ukrudtsplanter mv. Uharpet muldjord kan bruges som fyldjord, grobund for græsplæne, bede, køkkenhaver mv

MULDJORD HARPET

Varenummer: 32710

Beskrivelse: Harpet muldjord er et jordprodukt udvundet af uforurenet kvalitetsjord fra andre grunde. Den harpede muld er et finere produkt, da jorden er frasorteret småsten, rødder ukrudtsplanter mv. Harpet muldjord kan bruges som fyldjord, grobund for græsplæne, bede, køkkenhaver mv.

GENBRUGSJORD HARPET

Varenummer: 32725

Beskrivelse: Harpet genbrugsjord er et produkt, hvor der er frasorteret sten, rødder og ukrudtsplanter mv. Jorden kan indeholde små flig af tegl, som gør det ideelt som afretning og opfyldning, f.eks. til anlægning af græsplæner og bede.

Har du spørgsmål, eller vil du købe byggematerialer?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud. Du kan også møde op på vores modtageplads i åbningstiden.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up