Knusning og sortering til gavn for din økonomi og miljøet

Der er både sund fornuft og god økonomi i at knuse og sortere nedbrudt materiale. Det gør, at du eller andre kan give en langt større del af dit byggeaffald nyt liv i andre projekter. Det minimerer ikke kun din miljøbelastning, men også omkostninger til transport, bortskaffelse og nye materialer.

Brug for knusning eller sortering? Kontakt os i dag

Knusning af beton, tegl, mursten, asfalt og sten

Vores mobile knusere har en kapacitet på over 1.000 tons om dagen. På et år bliver det til mange 100.000 tons knust beton, tegl, mursten, asfalt og sten - enten knust ude på selve nedbrydningspladserne eller på vores egen miljørigtige modtageplads.

Det knuste materiale kan så indgå i en cirkulær proces, hvor gamle materialer får nyt liv i nye byggeprojekter.

Sortering af grus, jord, slagger og asfalt

Enhver nedbrydningsopgave efterlader store mængder nedbrudt materiale. Men langt størstedelen af det nedbrudte materiale kan sagtens genbruges igen, hvis blot det bliver sorteret. Hos HvidberG A/S har vi store og effektive sorteringsanlæg, der automatisk kan sortere grus, jord, slagger og asfalt enten ude hos dig eller på vores egen modtageplads.

3 gode grunde til at vælge HvidberG A/S til din knusnings- og sorteringsopgave

Mobile anlæg

Knust materiale fylder mindre. Det gør det nemmere, billigere og mindre miljøbelastende at transportere. Derfor er det sund fornuft at få knust og sorteret sine materialer med det samme ud på pladsen. Og det kan vi med vores mobile knusere og knusehold, der kan knuse over 1.000 tons om dagen.

Knusning og sortering ned til ønskede fraktionsstørrelse

Vi knuser beton, tegl, asfalt og natursten ned til alle standardfraktioner, eksempelvis 0-20 mm, 0-32 mm, 0-40 mm og 40-80 mm, men også til fraktioner efter særlige individuelle ønsker. Vi sorterer også grus, jord, slagger og asfalt ud fra ønskede fraktionsstørrelser.

Betonklipning og neddeling

Med kraftigt specialudstyr kan vi hugge, klippe og neddele betonelementer, fundamenter, betondæk, armeringsjern og etageadskillelser i alle størrelser. Med bl.a. vores hydraulisk hammer på 3.200 kg. kan vi nedbryde selv de stærkeste bygningsfundamenter - endda også vindmøllefundamenter.

Dem hjælper vi med knusning

Vi knuser og sorterer ikke kun i forbindelse med egne nedbrydningsopgaver, men knuser og sorterer også for mange andre, især i Midt- og Vestjylland.

Se vores referencer

Skal vi hjælpe dig med din næste nedbrydningsopgave?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up