Vognmandskørsel med lastbiler, containere og kran

Hos HvidberG A/S råder vi over en stor vognpark med egne chauffører, som hver dag håndterer, løfter og transporterer de store mængder materialer, der kommer ud af vores arbejde. De løser mange forskellige transport- og kranopgaver hver dag i områderne omkring Struer, Holstebro, Herning, Skive, Ringkøbing, Lemvig, Mors og Thy - både for os selv og andre virksomheder.

Har du brug for transportopgave? Kontakt os i dag

En naturlig del af vores samlede ydelse

Alle nedbrydningsopgaver skaber store mængder byggeaffald. Affald, der først og fremmest skal transporteres væk, men også håndteres og sorteres miljørigtigt. Den opgave tænker vi altid med ind fra starten. Vi planlægger kørselsruter og vælger de rette køretøjer med optimal læssekapacitet, så alt sker så effektivt, gnidningsfrit og billigt som muligt - og nedbrydningspladsen bliver efterladt saneret og ryddelig.

 

Entreprenørkørsel af jord, sand, grus, murbrokker og byggeaffald mv.

Vi har et bredt udvalg lastbiler, hængere og maskiner, der kan løse en lang række forskellige transport- og løfteopgaver. Vores speciale er dog entreprenørkørsel. Har du et læs jord, sand, grus eller måske noget byggeaffald, så har vi både kompetencer og materiel til at løse opgaven her og nu.

Lej containere til byggeaffald inkl. transport

Har du brug for en container til byggeaffald, kan du leje en af vores. Og vi kan både levere og afhente den på adressen samt sortere dit byggeaffald på vores miljørigtige modtageplads.

Kontakt os for at høre nærmere

Blokvognskørsel af tungt materiel

Vi er vant til at transportere vores egne store maskiner rundt i landet. Derfor har vi også både lastbil, blokvogn og chauffør til at kunne hjælpe dig med at transportere dit tunge materiel fra A til B - og også gerne hjem igen.

3 gode grunde til at vælge HvidberG A/S til din transport- eller løfteopgave

Egne chauffører

Til at køre vores mange lastbiler, maskiner og hængere har vi vores egne chauffører. Derfor er vi ikke afhængige af underleverandører, men kan selv løfte alle opgaver. Det betyder også, at du kan være sikker på, at din transportopgave bliver løst til tiden - altid. For vi kender vores chauffører og arbejder sammen hver dag, og de kender deres lastbiler og maskiner lige så godt.

Lastbiler, hængere og maskiner til mange forskellige transportopgaver


Flerakslede lastbiler med kroghejs og kran

car-repair-tow-truck-2

Lille 12 tons lastbil med kroghejs

car-repair-tow-truck

Forskellige former for hængere og kærrer

Speciallastbil med vejhøvl til udlægning af grus

Over 100 containere til bygge- og haveaffald

shipment-container

Trækkere med tipsættevogne og blokvogne

heavy-equipment-truck

Specialbygget udlægger, der kan etablere en grusvej på få timer

Som noget helt særligt hos HvidberG A/S har vi også en specialdesignet lastbil, der kan etablere en grusvej på en brøkdel af den tid, det ellers plejer at tage.

Grus og andre materiale kan lastes på ladet, hvorfra det bliver udlagt, og den efterspændte vejhøvl skaber med det samme en pæn og jævn vej. Dermed bliver flere processer klaret på én gang, og en vej kan anlægges i bare ét træk.

Få et tilbud på etablering af vej

Dem kører vi for

Vi kører ikke kun i forbindelse med egne nedbrydningsopgaver, men kører også for mange andre. Mest i Midt- og Vestjylland men også resten af landet.

Se vores referencer

Skal vi hjælpe dig med din næste transportopgave?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up