Recycling - Genanvendelse af byggeaffald og salg af byggematerialer

På vores modtageplads i Struer tager vi hver dag imod mange tons byggeaffald - både fra egne nedbrydningsopgaver og fra andre kunder. Mange tons byggeaffald, der bliver sorteret og solgt videre, så materialerne kan køre i ring og blive brugt i andre projekter.

Kom af med dit byggeaffald. Se vores priser her

Over 90 % af dit byggeaffald får nyt liv

Afleverer du dit bygge-, anlægs eller industriaffald hos os, garanterer vi, at så meget som muligt bliver genbrugt, genanvendt eller brugt til anden nyttiggørelse. Vi sorterer og renser for eventuelle forureninger, så næsten alle materialer kan få nyt liv. Og det gør over 90 %. Rent træ og andre brændbare materialer sendes på forbrændingsanlæg, og under 5 % bliver sendt til deponi.

 

Nem og hurtig indlevering - så er du hurtigt videre

Når du ankommer til vores miljørigtige modtageplads i Struer, kører du blot op på vores brovægt. Her bliver dine materialer vejet og registreret, inden du får dem læsset af og afregnet. Og på få minutter er du ude igen og kan vende tilbage til dagens gøremål. Vi modtager blandt andet:


Tegl

material-tile-roof

Træ

power-tools-wood-cutter-1

Beton

construction-fence

Vi sælger også


Knust beton

construction-fence

Knust asfalt

road-straight

Knust tegl

material-tile-roof

Muldjord

gardening-seed-bag

Neddelt træ

power-tools-wood-cutter-1

3 gode grunde til at vælge HvidberG a/s til din nedbrydningsopgave

Topmoderne modtageplads

Vores modtageplads i Struer er ikke blot en losseplads, men en moderne genbrugsplads, der lever op til de højeste standarder inden for miljø og genanvendelse. Her sorterer specialuddannet personale hver dag mange materialer, så mest muligt kan få nyt liv i andre projekter.

Vi genanvender også al overfladevand

Det er ikke kun de faste materialer, vi genanvender på vores modtageplads. Også vand, som i den grad også er en vigtig ressource i dag, sørger vi for at genanvende. Al overfladevand bliver opsamlet i et bassin, så det ikke bare siver ned, men kan genanvendes.

Sporbarhed og dokumentation

Før man kan anvende de forskellige materialer, er det nødvendigt at vide præcis, hvor de kommer fra og ikke mindst, hvor rene eller forurenede de er. Derfor har vi et stort fokus på sporbarhed og dokumentation for at sikre, at alle materialer er så rene som muligt.

Køb brugte byggematerialer hos Bærebyg

Vi sætter en ære i at genbruge så mange byggematerialer som muligt. Det reducerer mængden af affald, sparer energi og ressourcer og belaster miljøet mindst muligt.

Derfor indsamler vi på alle vores projekter vinduer, døre, skabe, lamper, møbler mv., der stadig har mange gode år i sig. De brugte byggematerialer samler vi hos vores samarbejdspartner Bærebyg, som sælger dem videre til bl.a. håndværkere, arkitekter og private kunder.

Se de brugte byggematerialer hos Bærebyg

Her finder du os

Vores modtageplads ligger på Vester Gimsingvej 4, 7600 Struer. Åbningstiderne er 7.00-16.00 (fredag til kl. 13) på alle hverdage.

Find modtagepladsen på Google Maps

Har du spørgsmål, eller vil du købe byggematerialer?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud. Du kan også blot møde op på vores modtageplads i åbningstiden.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up