Miljøscreening og miljøsanering

Overraskende mange bygninger – især ældre huse – indeholder farlige stoffer i deres byggematerialer. Skal du i gang med nedrivning eller renovering, bør du derfor først få foretaget en miljøscreening for at sikre både miljø og arbejdsmiljø. Vi kan både hjælpe med selve screeningen og den efterfølgende fjernelse af eventuelle farlige stoffer.

Få et tilbud inden du går i gang. Kontakt os i dag

Miljøscreening kræver viden og erfaring

Som regel kan du hverken se eller lugte de farlige stoffer. Derfor kan der sagtens gemme sig farlige stoffer i f.eks. malingen, gulvbelægningen, betonen, fliserne og tagbeklædningen på din bygning, uden du ved det.

Hos HvidberG a/s har vi både uddannelse og mange års erfaring med håndtering af farlige stoffer i forbindelse med nedrivning og renovering. Derfor ved vi, hvor og i hvilke materialer de farlige stoffer typisk gemmer sig. Viden og erfaring, der bliver suppleret med prøver og laboratorieanalyser, så du kan vide dig helt sikker.

Miljøsanering af farlige stoffer

Vil du renovere eller rive en bygning ned, der viser sig at indeholde et eller flere farlige stoffer, kræver det en helt særlig håndtering. Uden de fornødne kompetencer risikerer du både et sundhedsfarligt arbejdsmiljø og udledning af skadelige stoffer til naturen.

Vi kan hjælpe med miljørigtig sanering af:

  • Asbest
  • PCB
  • Bly
  • Skimmelsvamp
  • Paraffiner
  • Og andre farlige stoffer

lab-bottle-experiment

En miljøscreening sparer dig for ubehagelige overraskelser

Opdager du midt i et nedrivnings- eller renoveringsprojekt, at der faktisk er farlige stoffer i byggematerialerne, kan det gå ud over både budget og arbejdsmiljø. Derfor kan et ellers billigt tilbud pludselig blive meget dyrere, fordi der pludselig er brug for en helt særlig håndtering af de farlige stoffer.

Får du en miljøscreening først, slipper du for den slags ubehagelige overraskelser. I stedet får du et budget på dit projekt, du kan regne med, fordi der er taget højde for de farlige stoffer.

Bestil en miljøscreening

3 gode grunde til at vælge HvidberG a/s til miljøscreening og -sanering

Et budget, du kan regne med

Der er ikke noget mere frustrerende end et budget, der skrider. Derfor indgår miljøscreening som en helt naturlig del af vores nedbrydning. Vi tjekker for farlige stoffer før vi går i gang, så det tilbud vi giver dig også tager højde for eventuelle farlige stoffer. Dermed får du også en pris, du kan regne med, og et budget, der holder hele vejen.

En helt naturlig del af vores arbejde

I HvidberG a/s ser vi miljørigtig håndtering som en af vores vigtigste opgaver, både når det gælder nedbrydning, knusning, transport og genanvendelse. Derfor indgår miljøscreening som en helt naturlig del af vores andre ydelser for at kunne håndtere de farlige stoffer korrekt og passe på både mennesker og naturen.

Specialuddannet personale

Asbest, PCB, bly og de mange andre farlige stoffer kan være kræftfremkaldende. Derfor kræver de en helt særlig håndtering. Vores medarbejdere er løbende på kursus i håndtering af farlige stoffer, miljø og sikkerhed. Det giver dig - og os - en tryghed for, at opgaven altid bliver udført ansvarligt og sikkert.

Vi kan også klare den efterfølgende nedbrydning

Udover selve den indledende miljøscreening kan vi også klare den efterfølgende miljøsanering og nedbrydning. Ja, det er faktisk vores speciale.

Se hvilke nedbrydningsopgaver vi løser

Lad os sortere dit byggeaffald - også det farlige

Hos HvidberG a/s er vi vant til at håndtere og sortere alle former for byggeaffald - også det med farlige stoffer i. Derfor sorterer vi også gerne dit byggeaffald og sikrer, at alt bliver håndteret miljørigtig, og mest mulig bliver genanvendt. Du kan enten aflevere dit byggeaffald på vores miljørigtige modtageplads eller leje en container, vi efterfølgende henter for dig.

Vidste du at: PCB-screening er et krav i huse fra 1950-1977

Er dit hus bygget eller renoveret i perioden 1950-1977 er det et krav, at du får foretaget en PCB-screening forud for en nedbrydning. Den screening kan vi løse for dig - både som en selvstændig opgave eller som en naturlig del af en nedbrydningsopgave.

Miljøopgaver vi har løst

Vi har lavet miljøscreeninger og klaret den efterfølgende miljøsanering og nedbrydning for både andre virksomheder, det offentlige og private. Mest i Midt- og Vestjylland, men også resten af landet.

Se vores referencer

Skal vi hjælpe dig med miljøscreening og sanering?

Så skriv til os her, eller ring til os på 96 84 00 84 for et uforpligtende tilbud.

Vi passer godt på din data og deler den ikke - læs mere om hvordan HvidberG a/s behandler persondata

keyboard_arrow_up